Izvēlieties valsti, uz kuru vēlaties piegādāt preces. Mēs attiecīgi pielāgosim vietni, lai jūs varētu izvēlēties piegādi un apmaksāt pasūtījumu.

Ķirbju klimpas ar Jūdas auss, svaigu kazas sieru un rukolu

Ķirbju klimpas ar Jūdas auss, svaigu kazas sieru un rukolu

8. Dov gnocchi kopija

Sastāvdaļas:

50 g žāvētu Jūdas ausu sēņu

140 g kartupeļu

500 g rupjās sāls

400 g Hokaido ķirbja

2 ķiploka daiviņas

2 olas

25 g pusgraudu miltu

50 g sviesta

100 g ķirbju sēklu

100 g svaiga kazas siera

125 g rukolas

sāls

pipari

timiāns

Procedūra:

Žāvētu Jūdas ausi 30 minūtes mērcējiet karstā ūdenī.

Uz cepšanas paplātes uzber apmēram 1 cm biezu rupjas sāls kārtu, tajā ieklāj kartupeļus un cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā apmēram 40 līdz 45 minūtes, līdz tie kļūst mīksti.

Sagatavo ķirbju biezeni. Nomizotu ķirbi sagriež uz ceturtdaļām, izsmeļ sēklas un kopā ar ķiploka daiviņu un svaigu timiānu cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā apmēram 25 līdz 30 minūtes. Izcepto ķirbi sablenderē līdz gludam biezenim un ievieto galda šķīvī, lai notecinātu lieko ūdeni.

Nomizo un smalki sarīvē ceptos kartupeļus. Bļodā sajauc ķirbju biezeni, rīvētus kartupeļus, olas un daļēji rupja maluma miltus. Izstrādā mīklu. Mīklu iestrādā ātri, lai tā labi turētos un nesadruptu (ja miltu iestrādā pārāk daudz, klimpas būs blīvas un ne pūkainas).

Pārnes mīklu uz miltiem paberzētas darba virsmas, sadala mīklu vairākās daļās ar mīklas kartīti un izrullē rullīšus. Ar mīklas kartīti izgriež 1 cm platus klimpas. Nedaudz pārkaisa ar miltiem un liek uz paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru.

Gnocchi vārīt verdošā sālsūdenī, līdz tie kļūst mīksti (apmēram 3 līdz 4 minūtes). Pēc tam apsmērē ar aukstu sviestu, lai novērstu klimpas pielipšanu.

Apgrauzdē ķirbju sēklas. Sviestā apcep Jūdas auss, pievieno sāli un piparus.

Uz šķīvja gnoči tiek pasniegti ar ceptām Jūdas ausīm, svaigu rukolu, grauzdētām ķirbjusēklām un rīvētu kazas sieru.

Grūtības Porciju skaits Pagatavošanas laiks Pagatavošanas laiks Kopējais laiks

grūtāk t 450 min70 min