Izvēlieties valsti, uz kuru vēlaties piegādāt preces. Mēs attiecīgi pielāgosim vietni, lai jūs varētu izvēlēties piegādi un apmaksāt pasūtījumu.

Hamburgeri ar marinētu Hericchio un grauzdētu ķiploku aioli

Hamburgeri ar marinētu Hericchio un grauzdētu ķiploku aioli

7. Hamburgeru kopija

Sastāvdaļas:

4 lielākas žāvētas Hericium sēnes

4 burgeru bulciņas

2 sarkanie sīpoli

125 g jēra salātu

60 g kukurūzas gurķu

Sastāvdaļas marinādei:

eļļa

rīsu etiķis

sāls

saldā paprika

kajēnas pipari

granulēti ķiploki

Ķiploku aioli sastāvdaļas:

Sastāvdaļas: 1 ķiploku nūjiņa: 1 ķiploku nūjiņa.

3 olu dzeltenumi

eļļa

sāls

pipari

baltvīna etiķis

Procedūra:

Hericium kaltētas sēnes iemērciet karstā ūdenī un atstājiet, lai tās mīkstinātu. Pēc 30 minūtēm izspiediet lieko ūdeni. Ielieciet sēnes noslēgtā traukā. Ar dakšiņu caurdurt hericium sēnes, lai tās labāk uzsūktu aromātus.

Sēnes apsmērē ar eļļu. Sajauc rīsu etiķi, sāli, saldo papriku, kajēnas piparus un granulētu ķiploku. Iemērc sēnes šajā maisījumā un ļauj marinēties ledusskapī vienu dienu.

Pēc tam marinētās Hericium apcep no abām pusēm (piemēram, nosverot ar otru pannu), lai tās labi apceptos. Svarīgi, lai sēnes paliktu sulīgas.

Sagatavojiet grauzdētu ķiploku aioli. Nogrieziet ķiploka galviņas apakšdaļu, apsmērējiet ar eļļu, sāli un pipariem un ievietojiet cepeškrāsnī cept 170 °C temperatūrā aptuveni 35 minūtes, līdz ķiploki kļūst mīksti. Izspiediet ķiplokus. Sajauciet ķiploku pastu, pievienojiet olu dzeltenumus un iemaisiet eļļu. Tā pagatavo majonēzi. Visbeidzot pievieno sāli, piparus un nedaudz baltā vīna etiķa.

Pasniedziet burgeru uz grauzdētas maizītes ar sēnēm, sagrieztu sarkano sīpolu, lauka zaļumiem un kukurūzas sieriem.

Grūtības Porciju skaits Pagatavošanas laiks Kopējais laiks

Viegli y 440 min50 min