Izvēlieties valsti, uz kuru vēlaties piegādāt preces. Mēs attiecīgi pielāgosim vietni, lai jūs varētu izvēlēties piegādi un apmaksāt pasūtījumu.

Pīles krūtiņa ar kartupeļu kroketēm sēņu putekļos

Pīles krūtiņa ar kartupeļu kroketēm sēņu putekļos un kazenes mērcē

3. Pīles krūtiņas kopija

Sastāvdaļas:

20 g maitake pulvera

4 pīles krūtiņas

450 g vārītu kartupeļu

350 g rupja maluma miltu

300 g svaigu kazenes

80 g sviesta

20 g sviesta kazenes apcepšanai

eļļa cepšanai

2 ķiploka daiviņas

30 g cukura

sāls

timiāns

Procedūra:

Kartupeļus nomizo, sagriež mazākos kubiņos, vāra līdz mīkstumam un daļēji nosusina. Atstāj tikai nedaudz šķidruma, pārkaisa ar rupja maluma miltiem, sāli un pagatavo mīklu. Pēc vajadzības var pievienot miltus, līdz mīkla lipīga. Tad ļauj mīklai īsi atdzist.

Katliņā uzkarsē eļļu līdz aptuveni 140 °C. Veido kartupeļu kroketes un cep, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Vēl karstus apviļā Maitake sēņu pulverī.

Sāliet pīles krūtiņas un uzmanīgi sagrieziet ādu režģī (nešķērsojiet gaļu).

Krūtiņas ar ādu uz leju ievieto aukstā pannā. Pēc tam gaļu lēnām apcep uz ādas (taukus notīriet un izmantojiet turpmākajā ēdiena gatavošanā). Kad āda kļuvusi zeltaina, pievieno sviestu, ķiploku daiviņas, timiānu un pagriež krūtiņu gaļas pusi uz leju. Apcep 1 minūti.

Liek cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta 180 °C temperatūrā, 3 minūtes cep ar ādu uz augšu. Izņem gaļu un atstāj atpūsties apmēram 10 minūtes. Gaļas temperatūra būs aptuveni 54 °C (vidēji cepta).

Tagad pagatavojiet svaigo kazenes mērci. Kazenes sautē sviestā, līdz tās pilnībā izvārās, pēc tam pievieno 30 g cukura. Ļauj cukuram izšķīst un tad sajauc. Mērci caur smalku sietu un pasniedz.

Pasniedz uz šķīvja.

Grūtības Porciju skaits Pagatavošanas laiks Pagatavošanas laiks Kopējais laiks

grūtāk 430 min70 min