Izvēlieties valsti, uz kuru vēlaties piegādāt preces. Mēs attiecīgi pielāgosim vietni, lai jūs varētu izvēlēties piegādi un apmaksāt pasūtījumu.

Elkoņi

Elkoņi

6. Loke kopijas

Sastāvdaļas:

60 g žāvētu Agaricus sēņu

450 g kartupeļu

150 g mīksto miltu

50 g valriekstu

250 g aprikožu

100 g cukura

20 ml baltā vīna etiķa

piparmētras

sviests

šķipsniņa sāls

400 g skāba krējuma

30-50 g ievārījuma pēc garšas

Procedūra:

Kartupeļus ar mizu vāriet sālītā ūdenī, līdz tie kļūst mīksti, un ļaujiet atdzist. Kartupeļus nomizo un smalki sarīvē, samaisa ar miltiem un sāli.

Pannā sviestā apcep veselas sēnes, pievieno riekstus, 50 g cukura un ļauj tām karamelizēties, tad pievieno baltvīna etiķi.

Aprikozes pārgriež uz pusēm un apcep pannā. Apkaisa ar 50 g cukura un karamelizē.

Kartupeļu mīklu sadala mazākos gabaliņos un izrullē pankūkās, cep sausā pannā, līdz tās kļūst zeltaini brūnas, un apsmērē ar izkausētu sviestu.

Pildījumam pagatavo skābo krējumu ar iecienītu ievārījumu (piemēram, aveņu ievārījumu, ko izmantojām mēs).

Pasniedziet ar karamelizētām sēnēm, aprikozēm un svaigu piparmētru.

Grūtības Porciju skaits Pagatavošanas laiks Kopējais laiks

Viegli y 430 min40 min