Izvēlieties valsti, uz kuru vēlaties piegādāt preces. Mēs attiecīgi pielāgosim vietni, lai jūs varētu izvēlēties piegādi un apmaksāt pasūtījumu.

Miso zupa

Miso zupa

1. Miso zupas kopija

Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas: 1 l daši buljona

115 g sarkanās miso pastas

80 g tofu

25 g wakame aļģu

1 pavasara sīpols

2 redīsi

sāls

1 l daši buljona pagatavošanai nepieciešams:

1 šķēle kombu aļģu

1 l ūdens

1 sauja bonito zivju pārslu (katsobushi).

50 g žāvētu šitake sēņu

Procedūra:

Uz 30 minūtēm iemērciet žāvētas šitake sēnes karstā ūdenī.

Pēc tam 30 minūtes ievietojiet kombu jūraszāles un sasmalcinātās šitake katlā ar ūdeni. Tieši pirms vārīšanās punkta pievieno bonito pārslas un ļauj ievilkties vismaz 10 minūtes. Noteciniet buljonu caur siera sietu. Šitake sēnes noliek malā, noskalo un pievieno atpakaļ buljonam.

Atkarsē daši buljonu un pievieno miso pastu tikai nedaudz zem vārīšanās punkta. Buljonu vairs nevāra. Zupu atkal pārkāš un pievieno sāli.

Ievietojiet kubiņos sagrieztu tofu, wakame aļģes, sasmalcinātu pavasara sīpolu un plānās šķēlītēs sagrieztus redīsus bļodā. Ielej buljonu.

Grūtības Porciju skaitsPagatavošanas laiks Kopējais laiks

Viegli 4 30 min 50 min