Pirmdienās-piecdienās 7:00-15:00
Visi produkti
Sastāvdaļas: 1 l daši buljona
115 g sarkanās miso pastas
80 g tofu
25 g wakame aļģu
1 pavasara sīpols
2 redīsi
sāls
1 šķēle kombu aļģu
1 l ūdens
1 sauja bonito zivju pārslu (katsobushi).
50 g žāvētu šitake sēņu
Uz 30 minūtēm iemērciet žāvētas šitake sēnes karstā ūdenī.
Pēc tam 30 minūtes ievietojiet kombu jūraszāles un sasmalcinātās šitake katlā ar ūdeni. Tieši pirms vārīšanās punkta pievieno bonito pārslas un ļauj ievilkties vismaz 10 minūtes. Noteciniet buljonu caur siera sietu. Šitake sēnes noliek malā, noskalo un pievieno atpakaļ buljonam.
Atkarsē daši buljonu un pievieno miso pastu tikai nedaudz zem vārīšanās punkta. Buljonu vairs nevāra. Zupu atkal pārkāš un pievieno sāli.
Ievietojiet kubiņos sagrieztu tofu, wakame aļģes, sasmalcinātu pavasara sīpolu un plānās šķēlītēs sagrieztus redīsus bļodā. Ielej buljonu.
Grūtības Porciju skaitsPagatavošanas laiks Kopējais laiks
Viegli 4 30 min 50 min