Izvēlieties valsti, uz kuru vēlaties piegādāt preces. Mēs attiecīgi pielāgosim vietni, lai jūs varētu izvēlēties piegādi un apmaksāt pasūtījumu.

Taco de birria ar Maitake

Taco de birria ar Maitake

5. Taco de birria ar Maitake kopiju

Kukurūzas fritēšu sastāvdaļas:

Kukurūzas milti: 280 g masa harina kukurūzas miltu (ja nevarat tos dabūt, varat izmantot 170 g parastu kukurūzas miltu).

110 g parastu kviešu miltu

200 ml remdena ūdens

šķipsniņa sāls

Sastāvdaļas liellopa gaļas žāvējumiem:

Sastāvdaļas: 800 g liellopa krūtiņas

50 g žāvētu Maitake sēņu

400 g balto sīpolu

1,5 l liellopu gaļas buljona

500 g tomātu polpa

15 g žāvētu čilli piparu

sarkanvīna etiķis

sāls

pipari

meksikāņu raudene

lauru lapa

garšviela

20 g sviesta

saulespuķu eļļa

Salsa verde sastāvdaļas:

Sāls salverda: 1 kārba tomatillos.

svaigi zaļie jalapeño pipari

1 baltais sīpols

1 svaigs koriandrs

niedru cukurs

Kukurūzas pīrāgu pagatavošanas procedūra:

Bļodā samaisiet miltus un sāli. Pievienojiet ūdeni un ar rokām mīciet mīklu, kas nelīp pie rokām, bet nav pārāk sausa. Sadaliet vienāda lieluma bumbiņās, izvelciet plānas pankūkas un cepiet karstā pannā no abām pusēm (1-2 minūtes), līdz pankūkas ir uzpūstas un zeltainas krāsas.

Pankūkas ievieto trauku dvieliņā un atstāj tvaicēties. Pankūkas labi mīkstināsies, un ar tām būs viegli strādāt.

Liellopa gaļas žāvējumu procedūra:

Žāvētas Maitake sēnes iemērc karstā ūdenī uz 30 minūtēm. Nosusināt karstā ūdenī 30 minūtes. Tad tās apcep sviestā un atliek malā.

Sāli, piparus un gaļu apcep saulespuķu eļļā, lai tā iekrāsotos, un atliek malā. Tad taukos apcep smalki sagrieztu balto sīpolu un pievieno tomātu polpu.

Gaļu ievieto atpakaļ tomātu pamatnē un pārlej ar liellopu gaļas buljonu tā, lai gaļa būtu iegremdēta, un pievieno lauru lapu, garšvielas un meksikāņu oregano (tam ir spēcīgāka garša nekā itāļu).

Žāvētu čilli iemērc karstā ūdenī un atstāj, lai tas izkūst. Izņem sēkliņas, sasmalcina līdz pastai ar nedaudz sarkanvīna etiķa un ūdeni, kurā čilli bija mērcēts. Pievieno gaļai. Vāra 2 līdz 3 stundas, līdz tas kļūst mīksts. Gaļu izņem, sadala ar dakšiņu un pārlej ar tomātu mērci.

Daļu mērces atliek malā, lai apceptos pankūkas.

Procedūra salsa verde pagatavošanai :

Ievietojiet tomatllios, svaigu zaļo jalapeño, balto sīpolu, koriandru un nedaudz niedru cukura blenderī un sajauciet.

Pasniedzot:

Pudi pankūkas tomātu mērcē un apcep no abām pusēm. Uz pankūkas uzliek gaļu, rīvētu Čedaru, smalki sagrieztu sarkano sīpolu, svaigu koriandru, salsa verde, ceptu Maitake un laimu.

Grūtības Porciju skaits Pagatavošanas laiks Kopējais laiks

Grūtības t 4 50 min180 min