Pirmdienās-piecdienās 7:00-15:00
Visi produkti
Virtuvē mēs bieži sastopamies ar receptēm, kas prasa ne tikai precīzu sastāvdaļu un procedūru ievērošanu, bet arī kādu mazu noslēpumu, kas atšķir labu ēdienu no neaizmirstama. Tieši šeit mēs atklāsim dažus padomus un trikus, lai sasniegtu vislabāko rezultātu. No marinētām saldskābām sēnēm līdz sēņu majonēzei.
Izmantojot šos padomus, jūsu ēdiena gatavošanas prasmes vienmēr būs pilnā sparā!
Kā pareizi marinēt sēnes saldskābmaizei?
Kā pagatavot karamelizētas sēnes?
Kā pagatavot mājās gatavotu sēņu eļļu?
Kā pagatavot labāko sēņu majonēzi?
Kā pagatavot savu sēņu sāli?